Шановні покупці! На даний момент, сайт оновлюється. З усіх питань звертатися до наших менеджерів по тел.: 066-293-82-82 тел.: 063-626-27-72 тел.: 068-070-94-24

Техно

Опублікував Komilfo 01.11.2018 0 Коментар(ів) Стилі,
Техно це суворий, холодний і незатишний стиль, для нього характерні металеві текстури, геометричні лінії, кам'яні стіни і скло. Він грунтується на геометрії простору і предметів, а обробка внутрішніх приміщень тісно переплітається з технічними новинками.
Техно
Технічні елементи і комунікації так само є елементами декору, тому їх не ховають, а фарбують в яскраві кольори або "ховають" в прозорі скляні блоки. Приміщення в такому стилі, за зовнішнім виглядом, перегукується з виробничими, нежитловими приміщеннями. Для такого інтер'єру характерні гвинтові сходи, велика кількість металевих елементів, груба фактура обробки стін і масивні двері. Такий інтер'єр створює відчуття, що власник будинку – дивом вижив герой техногенної катастрофи.
Техно
Меблі в стилі техно своїми образами перегукується з обстановкою роздягалень заводських робітників: металеві шафи-сейфи, або металеві контейнери, виставлені один на один, стільці з зігнутих труб, відкриті полиці. Меблеві ніжки часто e вигляді штативів або коліщаток. Меблі виготовляються зі скла, металу, кольорового пластику, і, дуже рідко, з дерева. Присутні, так само, і м'які меблі. В цілях якого-ніякого комфорту, вона зроблена з синтетики і забезпечена кишенями для пульта, журналів та іншого.
Техно
Найбільш придатними для техно кольорами є: хакі, металік, кемел. Для обробки стін варто використовувати однотонні, світлі шпалери. Допускається шорстка текстура. Ще одним варіантом буде імітація бетону, цегляної кладки і металевих листів.
Техно
Для власника приміщення в стилі техно притаманна особлива життєва філософія. Цей стиль підійде розміреним людям, спокійним, з холодним розумом. Техно повністю заперечує минуле і уявлення про затишок.

Залишити коментар