Шановні покупці! На даний момент, сайт оновлюється. З усіх питань звертатися до наших менеджерів по тел.: 066-293-82-82 тел.: 063-626-27-72 тел.: 068-070-94-24

Хай-тек

Опублікував Komilfo 01.11.2018 0 Коментар(ів) Стилі,
Стиль хай-тек походить від постмодернізму. Він зародився в 70х і став популярним у 80х. Цей стиль шукає мистецтво і художні осмислені образи у високих технологіях і акцентує увагу на естетику матеріалу – металу і скла.
Відмінними рисами стилю хай-тек є стриманість декоративних елементів, яка компенсується грою матеріалу і текстури; і максимально вільний простір, який досягається його функціональним використанням. В цьому стилі прямі лінії і форми, конструкції, що нагадують промислові. Тут доречні мобільні перегородки. Цей стиль краще виглядає у великих приміщеннях, які за допомогою перегородок діляться на зони.
Стиль хай-тек
На конструкціях присутні виступаючі елементи у вигляді хромованих труб, перемичок сполук, болтів і всім, що натякає на промисловість. В стиль хай-тек чудово впишуться м'які меблі з простими геометричними формами і однотонною оббивкою, допускається радикальний колір. Хорошим варіантом буде диван-трансформер – він довго не набридне. Постарайтеся наповнити будинок авторськими предметами меблів: прозорою шафою, прозорі пластикові стільці, оббивка стільців, що змінює колір, реагуючи на тепло дотику.
Стиль хай-тек
Стіни повинні бути однотонними, світлих забарвлень-білого, бежевого, песчаного і світло-сірого. Без яскраво вираженої текстури. Прикрашати їх нема чого, хайтек – це мінімалістичний стиль. Максимум, що Ви можете собі дозволити – це чорно-білі фото або абстрактні картини в алюмінієвих або хромованих рамках. Пол можна прикрасити однотонним килимом з довгим ворсом. Якщо дозволяють кошти, можна прикрасити підлогу покриттям зі шкурок тварин, або їх імітацію зі штучного хутра, якщо ви прихильник Green Peace. Можна обзавестися покривалом дикого забарвлення або імітацію шкури тварин, щоб додати трохи епатажу.
Стиль хай-тек
Без техніки і комп'ютерів хай-тек – не хай-тек. У ньому комп'ютер виступає не тільки функціональним і корисним предметом, але ще і елементом декору. Так що сміливо вибирайте комп'ютери з корпусами з яскравого пластику, з загадковим підсвічуванням та іншими декоративними наворотами. У цьому інтер'єрі доречно вираз  "Давай пофарбуємо холодильник в синій колір", тож експерементуйте!
Стиль хай-тек
"Чистий" хай-тек в житлових приміщеннях зустрічається рідко, частіше як стилізація або в комбінації з іншими стилями. Такий варіант буде соломоновим рішенням, якщо в квартирі проживають представники різних поколінь.

Залишити коментар