Шановні покупці! На даний момент, сайт оновлюється. З усіх питань звертатися до наших менеджерів по тел.: 066-293-82-82 тел.: 063-626-27-72 тел.: 068-070-94-24

Модерн

Опублікував Komilfo 02.11.2018 0 Коментар(ів) Стилі,
Художній стиль Модерн з'явився в XIX-XX століттях в Європі.
стиль Модерн
Стиль Модерн відмовляється від прямих ліній і кутів і приймає більш природні, природні форми. Цей стиль поєднує утилітарні і художні функції, прагне «окультурити» всі сфери діяльності людини. Фундаментом цього стилю є рівновага і обтічність у формах.
стиль Модерн
В оформленні в стилі Модерн особливе місце займають стилізовані рослинні візерунки і гнучкі форми, які перетворювали зовнішній вигляд навіть жорстких металевих конструкцій, перетворюючи їх в квітучі чагарники.
стиль Модерн
Комбінуючи в собі широкий діапазон різних стилів мистецтва, стиль Модерн відмовляється від колишніх принципів оформлення простору. Тепер в інтер'єрах частим явищем стале вільне планування. Розширені віконні прорізи і різні рівні підлоги. Меблі вибираються прості і функціональні. Вони декорується витонченою фурнітурою і матовими стеклами. А підлокітники і ніжки меблів часто вигнуті і різьблені.
стиль Модерн
Шпалери в такий інтер'єр вибираються з химерними і асиметричними лініями, малюнок яких позбавлений усілякої закономірності. Іноді, шпалери прикрашали вигадливі квіти і комахи. Відмінно в такому інтер'єрі виглядають текстильні шпалери або шпалери з імітацією тканини. Колірна гамма стилю Модерн складається з приглушених тонів. Елементами декору стель виступає плоскорельєфна гіпсова пластика.
стиль Модерн
Цей стиль підійде для оформлення сучасних квартир, так як поширені на сьогоднішній день корпусні меблі – це прямий нащадок меблів у стилі Модерн тих часів. Так само, дизайнери того століття прагнули до того, щоб поєднувати різні оздоблювальні матеріали – таку можливість ми маємо на сьогоднішній день.
В інтер'єрі приміщення стиль Модерн проявить яскраву і витончену індивідуальність власника будинку.
стиль Модерн

Залишити коментар