Шановні покупці! На даний момент, сайт оновлюється. З усіх питань звертатися до наших менеджерів по тел.: 066-293-82-82 тел.: 063-626-27-72 тел.: 068-070-94-24

Готика

Опублікував Komilfo 02.11.2018 0 Коментар(ів) Стилі,
Історичний художній стиль Готика належить західноєвропейському мистецтву XIII-XV століть.
Дизайн інтер'єру в стилі Готика значно відрізняється від інших стилів. Його візитною карткою є величезні вікна з яскравими, барвистими вітражами різноманітні світлові ефекти від них, вертикальність всіх конструкцій, явна і підкреслена.
Готика
Інтер'єр виконаний в стилі Готика носить великий і витончений характер. Стіни в ньому більше не важкі і громіздкі – вони стають легкими і перестають бути конструктивним елементом. Вони облицьовуються деревом або шпалерами з яскравим розписом і гобеленами. Підлоги теж облицьовуються деревом, або застеляються килимами. В якості акценту інтер'єру в Готичному стилі служать багатогранні орнаменти, важкі кам'яні мережива і скляні склепіння.
Готика
У будь-якому Готичному інтер'єрі присутні високі, дерев'яні, двостулкові шафи, буфети на довгих ніжках і високі спинки стільців і ліжок, що імітують замкові та церковні елементи архітектури і, звичайно ж, скрині: скрині-столи, скрині-лави, і навіть скрині ліжка. Вони прикрашалися не характерними, і навіть суперечать структурі дерева орнаментами точної геометричної форми.
Готика
Основним матеріалом Готичного стилю є камінь, мармур і деревина. У декорі приміщень на почесному місці стоїть мозаїка з плитки, обтягнуті шкірою скрині, залізна і бронзова фурнітура, писана або позолочена фурнітура та мотиви сталактитів.
Готика
Якщо говорити про кольори - то в дизайні інтер'єру в готичному стилі використовуються насичені, соковиті кольори, такі, як: червоні, сині, коричневі і жовті. Контрастом для них служать рубінові кольори, ніжно-рожеві, зелені, пурпурні і синяво-чорні. Ці кольори комбінуються з золотими і срібними нитками. У вітражах найчастіше використовуються червоний і синій кольори, які доповнюються білим, фіолетовим, зеленим і жовтим.
Готика
Готика – це парадоксальний, яскравий і експресивний стиль.

Залишити коментар