Шановні покупці! На даний момент, сайт оновлюється. З усіх питань звертатися до наших менеджерів по тел.: 066-293-82-82 тел.: 063-626-27-72 тел.: 068-070-94-24

Індійський стиль

Опублікував Komilfo 02.11.2018 0 Коментар(ів) Стилі,
Індійський стиль поєднує в собі розкіш золота, прості лінії і форми і тонкий, вишуканий смак у поєднанні зі скромністю. Індія живе духовним, релігія лежить в центрі розпорядку дня і організації життя в цілому.
Індійський стиль
В індійському стилі переважають бірюзові, малинові і помаранчові кольори, найрізноманітніших відтінків. Строго поєднуватися за кольором повинні меблі. Вони низькі, ручної роботи, з місцевого і міцного дерева тик. М'які меблі-дійсно м'які, вони розташовують до сну.
Індійський стиль
Поширена помилка-приписувати будинку в індійському стилі зайву строкатість. Це не так. Індійський будинок барвистий, затишний, по-домашньому теплий і випромінює гостинність.
Індійський стиль
Створення індійського інтер'єру починається з вибору колірної гами, вона передбачає сміливість. Найбільш популярні в індійській культурі соковитий зелений, червоний помаранчевий, і всі відтінки червоного.
Індійський стиль
Стіни в індійському стилі сприймаються як художнє полотно. Вони можуть бути будь-якого кольору – від золотого до бірюзового. В індійському інтер'єрі повинні бути натуральні тканини, з орнаментами та малюнками на тему природи, популярний візерунок під назвою «індійський огірок». Ще одним обов'язковим пунктом індійського інтер'єру є арки. Вони можуть бути у формі дзеркал або спинок ліжок.
Індійський стиль
Зовсім не обов'язково робити будинок повністю індійським – це може злегка пригнічувати і приносити дискомфорт. Кращим варіантом буде вибрати для себе кілька штучок, які вписуються в поняття «Індійські» і поєднувати їх з будь-яким з сучасних стилів. Такою дрібницею може бути, скажімо, індійський журнальний столик, він низький, різьблений, зі скляною стільницею і товстими прямими ніжками, може бути прикрашений інкрустацією або бронзовими вставками. Так само бувають індійські столики-матрьошки. Вони різної висоти і ховаються один під інший, що економить багато місця. Ще однією річчю, яка дозволить зробити інтер'єр більш індійським, є низька, вузька шафка з дверцями-стявнями, прикрашена гратами з металу чи дерев'яних вставок. Щоб Ваш інтер'єр був ще більш індійським, можна внести в нього тумбочки, з розписом на раджастанский манер. Головне пам'ятати про те, що в індійському інтер'єрі всі предмети інтер'єру повинні поєднуватися один з одним. Невід'ємними предметами індійського інтер'єру є так само ширми, шовкові килими, яскраві подушки, кальяни, скляні світильники, ковані скрині, дзвіночки, фігурки тварин і багато іншого.
Індійський стиль
Індійський стиль дуже барвистий і цікавий. Він внесе у Ваш будинок романтику, аромат далеких країн і казкову атмосферу.

Залишити коментар